Over Alassala

Alassala komt van het arabische woord Alassala, welke “Authenticiteit en Originaliteit”betekent. We specialiseren ons in het producen, importeren en exporteren van de beste ethisch koelgeperste biologische Argan Olie en producten uit het zuid-westen van Marokko.

We Streven er naar om de hoogste kwaliteit natuurlijke producten te leveren aan onze klanten en zijn trots dat we alle rauwe materialen kunnen traceren tot aan de bron. We gebruiken alleen authentieke methoden voor de productie van onze reeks Argan olie producten en maken geen gebruik van chemische of onnatuurlijke toevoegingen zodat u kunt genieten van een puur, natuurlijk en authentiek product.

De vraag naar Argan olie wordt steeds hoger en klanten zoeken naar steeds meer nieuwe, innovatieve en authentieke producdten. De vraag is ook gekoppeld aan de toenemende wens om natuurlijk en gezond te leven.

Wij hebben ons assortiment ontwikkeld om aan al deze behoeften te voldoen. Ons assortiment is 100% biologisch, ethisch en gezond en past precies bij een luxieueze, betaalbare, ethische en gezonde levenstijl!